V sobotu začína nový ročník III. ligy Východ. Preto Vás radi pozývame na tribúny, kým tu možnosť máme. V prvom kole, už túto sobotu o 16:30, nás čaká hneď derby zápas s FK Poprad.

Cieľ pred letom bolo rozumne posilniť na 2 až 3 postoch, aby sme to ekonomicky zvládli. Sme radi, že Kamil neváhal aj keď mal ponuky a stal sa po jarnom hosťovaní opäť našim hráčom. Chriss Attah nebol v pláne, ale vedeli sme, že na hrot chceme posilu. Hráči aj naši bývalý, ktorých sme oslovili, boli nad naše finančné možnosti. Chriss je kvalitná a rozumná voľba.
„Marek Janečka vitaj na Spiši. Odmietol zaujímavé ponuky a vzal na seba zodpovednosť v podobe 3 pozícii. Prekvapil nás s akým nasadením do toho vhupol. Vidieť ich s Braňom pracovať a rozprávať sa odborne o futbale je zážitok.“ hovorí Karol Kacvinský, FK SNV.
Základ mužstva tvoria hráči z minulých sezón, kde všetci prejavili záujem pokračovať a nikoho sme nemuseli presviedčať.
Členovia tímu pre sezónu 2021 / 2022:

Š. Petrík, Ĺ. Ontko, R. Hagara, T. Tkáč, T. Baranyi, J. Kavulič, K. Zekucia, P. Korba, T. Gáborčík, M. Gibala, Ch. Attah Jr, O. Riš, M. Petrík, J. Kamenický, T. Ontko, Š. Ištvaník, M. Hamrák, K. Slebodník, L. Šomšák, M. Janečka (hrajúci asistent trénera), M. Šomšák, A. Majko, A. Bašista

B. Ondáš – hlavný tréner, M. Badzík – vedúci mužstva

Tešíme sa na Vás na tribúnach !!!