III. liga Východ, 6. kolo – Po dvojtýždňovej pauze bez zápasu sme vycestovali do Krompách. Po bezgólovom prvom polčase sme našimi štyrmi gólmi zariadili ďalšie víťazstvo v rade a natiahli sme našu víťaznú šnúru na 9 zápasov. Prinášame Vám vyjadrenie trénera Branislava Ondáša. Najbližší zápas odohráme doma 4.9.2021 s mužstvom 1. FK Svidník o 15:30.

Prvý polčas sme mali hru na našich kopačkách, mali sme gólové šance, no gól sme nedali. Čo ste si povedali v šatni?

Áno, zápas sme mali pod kontrolou, no nevyužili sme tri obrovské šance a súper mal tiež jednu príležitosť a preto výsledok mohol byť pre nás veľmi zlý po prvom polčase.

V druhom polčase prišli už aj zaslúžené góly, vyšli aj striedania. Hrali ste to, čo ste chceli?

Povedali sme si, že musíme hrať stále aktívne a že potrebujeme zlepšiť finálnu fázu. Hlavne vzadu hrať zodpovedne, vedeli sme že nejaké šance si ešte vypracujeme. Nakoniec sme strelili štyri góly a vyhrali zaslúžene. Všetci hráči v kádri sú dôležití a do hry ich posielame s tým aby mužstvu pomohli. Často hráčom prízvukujem, že je niekedy dôležitejšia 11ka hráčov, ktorá zápas dohrá ako tá, ktorá zápas začala.

Keď si zoberieme aj koniec minulej sezóny, tak je to 9 víťazstiev v rade, prvé miestom v tabuľke, plný počet bodov. Určite nie je ľahké byť vždy v úlohe tímu, od ktorého sa čaká víťazstvo?

Samozrejme, že nás teší séria víťazstiev, body sú odmenou pre hráčov, realizačný tím a taktiež pre všetkých ľudí, ktorí sa starajú o chod klubu. My sa však určite necítime ako nejaký favorit, Prešov, Lipany, Košice sú tí najväčší favoriti, výborne hrá taktiež Stropkov a Vranov. My sa snažíme vždy pripraviť na najbližšieho súpera a tak to budeme robiť aj naďalej. Čaká nás Svidník, ktorý sa výrazne posilnil a už zďaleka nie je tým mužstvom čo bol na začiatku sezóny v prvých kolách. Verím, že nás prídu povzbudiť diváci v čo najväčšom počte.

FK Pokrok SEZ Krompachy – FK Spišská Nová Ves, 1 : 4

góly: