FK SNV – 1. FK Svidník, 9 : 0 (5:0, 4:0) – Podľa tabuľky zápas lídra tabuľky s posledným tímom. Na prvý pohľad sa to zdá byť jednoznačný zápas, no to nie je vždy pravidlom. Navyše keď Svidník mal doteraz ťažších súperov, posilnil sa a preto bolo potrebné pristupovať k zápasu veľmi zodpovedne. Nakoniec sa nám ale zápas podaril, chlapci herne predviedli dobrý výkon, Kamil Zekucia nasúkal súperovi 5 gólov a presadili sa aj ostatní hráči. Viac porozpráva hlavný tréner, Branislav Ondáš.

Nakoniec jednoznačný výsledok. Prekvapený?
Áno, výsledok je jednoznačný, hlavne kvôli nášmu vynikajúcemu prvému polčasu. Chlapci pristúpili k zápasu presne tak ako sme si predstavovali. Nabádali sme ich aby nedošlo k žiadnemu podceneniu, cieľom bolo hrať aktívne, rýchlo a agresívne. Vďaka tomu bolo po prvom polčase prakticky rozhodnuté.

Došlo k miernej zmene zostavy na začiatku? Taktika?
Máme dostatočne široký káder, v ktorom chceme udržať konkurenčné prostredie a preto zmeny v zostave sú normálne. Každý hráč by mal byť pripravený a schopný pomôcť ak dostane šancu.

Aj kvôli výsledku sa do hry zapojilo viacero hráčov z lavičky. Ako obstáli v zápase?
Samozrejme výsledok nám umožnil využiť všetky striedania. Rád by som do hry poslal všetkých hráčov z lavičky, to žiaľ nie je možné. Šancu dostali ofenzívni hráči. Bola to pre nich ideálna príležitosť chytiť sa strelecky, dostať sa do hernej pohody a nadobudnúť väčšie sebavedomie.

FK SNV – 1. FK Svidník, 9 : 0 (5:0, 4:0)

11′ Kamil Zekucia , 13′ Juraj Kamenický , 26′ Kamil Zekucia , 36 Daniel Čabala – vlastný gól, 38′ Kamil Zekucia , 49′ Kamil Zekucia , 58′ Ľuboš Ontko , 65′ Kamil Zekucia , 84′ Adrián Majko