Aj v ďalšom zápase na ihrisku súpera sme ukázali našu silu a tento krát sme zvíťazili 1:2 gólmi Ľuba Ontka a Tomáša Tkáča. Prinášame rozhovor s trénerom Branislavom Ondášom po tomto zápase a opýtali sme sa aj na najbližší zápas, v ktorom doma v sobotu privítame Lipany. Pôjde o súpera z hornej časti tabuľky, takže sa môžu diváci tešiť na dobrý zápas.

Kurzy v stávkových kanceláriách hovorili jasne, no vieme, že zápasy vonku vedia prekvapiť. Nakoniec ďalšia výhra u súpera. Ako hodnotíš výkon mužstva?

Bol to náročný zápas ako každý na ihriskách súperov. Domáci boli dobre motivovaní a chceli nás obrať o prvé body. Boli sme lepším mužstvom a zaslúžene sme vyhrali. Ale mali sme v zápase slabšiu pasáž, kde sme dostali gól a súperovi sme dali nádej na lepší výsledok. Sme radi, že sme to nakoniec zvládli a pripísali si ďalšie víťazstvo.

Súper znížil v druhom polčase. Výhru ste si ustrážili. Spokojnosť?

Spokojnosť je určite s 3bodmi,ale sú veci, ktoré musíme zlepšiť. Mrzí má najmä zbrklé riešenie brejkových situácií. Tam potrebujeme ukázať viac rozvahy a sebavedomia.

Presadili sa ďalší hráči zo súpisky. Je asi dobré, že máme hráčov, ktorí dopĺňajú Zeka?

Je dobré, že sa presadili aj ďalší hráči zo súpisky. Každé mužstvo potrebuje, aby sa sila v zakončení rozložila na viacerých hráčov. Nakoniec je ale úplne jedno, kto strelí gól, futbal je kolektívny šport, podstatný je úspech mužstva a nie jednotlivca.

Budúcu sobotu nás čaká zápas s Lipanmi. Papierovo budeme síce favoritom, no ani Lipany ešte v tomto roku neprehrali. Bude to zrejme veľmi vyrovnaný zápas.

Vôbec by som nás nestaval do dole favorita. Lipany určite patria k najsilnejším mužstvám v tejto súťaže. Majú dlhodobo stabilizovaný káder, ich hráči majú odohrané náročné zápasy v 2.lige,takže si uvedomujeme, že príde k nám veľmi náročný protivník. Zatiaľ sme hrali s najmä s mužstvami z dolnej polovice tabuľky, budeme sa snažiť pripraviť čo najlepšie a zápas ukáže ako na tom sme.