V 9. kole sme privítali doma mužstvo zo 4. priečky tabuľky. Bol to prvý zápas so súperom z hornej časti tabuľky, favoritom súťaže. Svojím výkonom sme určite nesklamali, ba naopak. Napriek remíze našu radosť na konci zápasu narušila červená karta pre Kamila Zekuciu, ktorý nám bude chýbať v ďalšom zápase s Prešovom. A ako zápas videl tréner Branislav Ondáš?

Včerajší zápas mal asi všetko čo by mal futbalový sviatok mať … kvalitný súper, diváci na tribúnach, ozaj dobrý futbal. Ako hodnotíš zápas a výkon našich chlapcov?

Áno, konečne prišla pekná divácka kulisa, chlapci si ju za doterajší priebeh sezóny určite zaslúžia. Myslím že sme videli výborný treťoligový zápas, obe mužstvá ukázali prečo sú v tabuľke vysoko. V 1.polčase sme boli aktívnejším mužstvom, no nepremenili sme slušné príležitosti. V 2.polčase sa hra vyrovnala, dostali sme sa do vedenia, ale nepodarilo sa nám udržať najtesnejšie vedenie. Víťazstvo mohli strhnúť na svoju stranu obe mužstvá a preto je remíza asi spravodlivá.

Pred vyrovnávajúcim gólom bol súper chvíľku dlhšie okolo našej šestnástky, nevedeli sme dostať na naše kopačky a po rohovom kope sme si dali nešťastný vlastný gól. Bola to opäť slabšia chvíľka v zápase?

Súper tam vystupňoval tlak, nám sa nepodarilo dostať loptu do bezpečia a po opakovanom rohu sme si smolne dali vlastný gól. Nepovedal by som, že to bola slabšia chvíľka nášho mužstva, Lipany majú svoju silu a preto je normálne, že si dokázali vypracovať nejaké príležitosti.

Do ďalšieho zápasu s Prešovom sme prišli o dvoch hráčov základu, Kamila Zekuciu a Matúša Somšáka. Bude to šanca pre lavičku?

Samozrejme je to dobrá príležitosť pre hráčov, ktorí doteraz hrávali menej. Verím tomu, že sa na Prešov pripravíme a pokúsime sa ich potrápiť. Tatran bude v tomto zápase veľkým favoritom, uvidíme ako sa nám podarí vyrovnať s absenciami potrestaných hráčov.