Pozývame Vás na domáci zápas, FK Spišská Nová Ves – FK Sobrance – Sobranecko, 5.6.2021 o 17:00. Prvý domáci zápas bol zo strany súpera zrušený a tak Vás pozývame na riadne kolo súťaže v ktorom privítame mužstvo zo Sobraniec.

Veríme, že potvrdíme formu z Giraltoviec a ďalší plný bodový zisk ostane doma. V sobotu to bude prvý, no zároveň posledný zápas pre ďalším ročníkom, preto veríme, že si ho nenecháte ujsť.

Sme veľmi radi, že môžeme hrať domáci zápas s divákmi, aj keď s obmedzeným počtom. Neprehliadnite preto INFORMÁCIE ohľadom VSTUPNÉHO a PODMIENOK VSTUPU pre stredajší domáci zápas.

Na tribúnach môže byť obmedzený počet divákov. Do predaja pôjde preto iba cca 400 lístkov. Každý kto príde na zápas musí doniesť vypísané Čestné prehlásenie v ktorom sú vymenované podmienky pre vstup na zápas. Čestné vyhlásenie nájdete na konci tohto článku.

Vstupenka bude stáť 2 Eur. Keďže je počet obmedzený, tak kúpiť lístok si musí každý okrem ŤZP.

Prosíme Vás, aby ste na zápas prišli v predstihu, keďže okrem platenia za lístok sa budú kontrolovať aj Čestné prehlásenia.  Na bráne bude samozrejme možnosť vyplnenia prehlásenia, no toto bude určené pre ľudí, ktorí si to nemajú kde vytlačiť.

Na zápas smie prísť len fanúšik, ktorý spĺňa jednu z nasledovných podmienok:

  • mám antigénový test s negatívnym výsledkom nie starší ako 24 hodín v čase konania zápasu,
  • mám RT-PCR/Lamp test s negatívnym výsledkom nie starší ako 72 hodín v čase konania zápasu,
  • som bol/a zaočkovaný/á druhou dávkou mRNA vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 14 dní,
  • som bol/a zaočkovaný/á prvou dávkou vektorovej vakcíny proti ochoreniu COVID-19 a od tejto udalosti uplynulo viac ako 4 týždne,
  • som viac ako 14 dní po 1. dávke očkovania proti ochoreniu COVID-19 (mRNA alebo vektorovou vakcínou), ak bola prvá dávka, očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
  • som prekonal ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami.

Momentálne sa náš okres nachádza v oranžovej farbe, čo znamená Stupeň ostražitosti II. a platia pre nás tieto opatrenia:

https://automat.gov.sk/spisska-nova-ves

Čo sa týka nosenia rúšok alebo respirátorov, tak podmienky sú nasledovné:

Rúško a respirátor FFP2

Povinné nosenie rúška v interiéri a na hromadných podujatiach aj v exteriéri. 

Viac  sa dočítate tu: https://automat.gov.sk/spisska-nova-ves?detail

Čestné prehlásenie stiahni TU.


Zápas  s Plavnicou bol zrušený zo strany súpera. Je nám to ľúto hlavne kvôli našim fanúšikom, ktorý sa po dlhej dobe opäť tešili na zápas, no na druhej strane sa vieme lepšie pripraviť na riadny sobotňajší zápas. Ďakujeme za pochopenie.