FK SNV, 28.3.2022 – V treťom kole sa nám podaril na ihrisku súpera plný bodový zisk. Štyrmi gólmi sme si zariadili výhru nad Spišským Podhradím a odnášame si odtiaľ dôležité body. Už teraz sa tešíme na domáci zápas s Giraltovcami.

Dôležitá výhra a dôležité body po včerajšom zápase. Išli ste do zápasu s nejakou inou taktikou ako doteraz?

Braňo Ondáš: Áno, veľmi sme chceli aj potrebovali vyhrať. Na ťažkom teréne sme podali solídny výkon, boli sme lepší ako domáci a zaslúžene sme vyhrali. Veľmi ťažko sa kombinovalo a tomu sme sa snažili prispôsobiť aj taktiku. Cieľom bolo hrať jednoducho a čo najďalej držať loptu od našej brány.

Striedali ste aj viac hráčov, presadili sa aj viacerí hráči okrem tradičných mien. Chlapci mali asi veľkú chuť vyhrať?

Braňo Ondáš: Teší ma, že sa dokázali presadiť strelecky viacerí hráči. Je dôležité, aby sa to rozložilo aj na ostatných. Do hry sme sa snažili zapojiť čo najviac hráčov, lebo vieme, že na jar budeme potrebovať dostatočne široký káder. Prídu karty, zranenia, strata športovej formy a je dobre keď budeme mať adekvátnu náhradu. Zdravá konkurencia je základom napredovania kolektívu aj jednotlivcov.

Po taktickej stránke dobrý výkon mužstva. Splnili ste to čo ste si v šatni povedali?

Marek Janečka: Áno, sme spokojní. Boli sme cely zápas dominantní a vyhrali sme zaslúžene. Dobre je, že góly strelili viacerí hráči. Potrebovali sme dobrý výsledok po dvoch zápasoch, ktoré nám bodovo nevyšli. No vo futbale to tak niekedy býva. Nie všetko a vždy dopadne tak ako by sme chceli. Už sme hlavami v zápase s Giraltovcami a chceme potvrdiť 3 body z vonku aj doma.

Autor: Tomáš Cehlár