V sobotu náš čakal ťažký zápas s kvalitným súperom. Stále sa hrá o druhé miesto v tabuľke, preto sme chceli vyhrať. Videli sme 3 krásne góly, ktoré nám zabezpečili víťazstvo v poslednom domácom zápase. Prinášame krátky rozhovor s hlavným trénerom Branislavom Ondášom:
 

Posledný domáci zápas sezóny sme zvládli. Vyhrali sme nad Stropkovom 3:0. Hosťom chýbal najlepší hráč, bolo to cítiť?

Zápas sme naozaj zvládli veľmi dobre proti silnému súperovi. Veď len my a Stropkov sme ako jediní počas sezóny v dvojzápase s Prešovom neprehrali. Samozrejme, že Stropkovu chýbal Varga, ale to nijak neznižuje náš kvalitný výkon.


Padli pekné góly, tento krát sa prebudil Kamil, ktorého peknou strelou doplnil Denis Martinko. Denis po druhý krát po sebe v základnej zostave. Asi to nie je prekvapenie po zápase v Kalši?

Kamilovi som pred zápasom povedal aby ostal pokojný a koncentrovaný, že dnes už určite prelomí streleckú smolu. Som rád, že sa presadil, jeho góly nám chýbali a dnes nám veľmi pomohli. Denis zase ukázal dobrú formu a len potvrdil to, že má výbornú kopaciu techniku. Strelil krásny gól zo strednej vzdialenosti, kvôli takýmto gólom chodia ľudia na futbal.


Posledný zápas v Rudňanoch, k druhému miestu potrebujeme aspoň bod. Takže je stále o čo hrať.

Je to derby zápas, Rudňany sa zachraňujú a stále nemajú definitívu záchrany. My zase chceme skončiť v tabuľke druhí. Stretnú sa teda dve mužstvá, ktoré majú o čo hrať. Na zápas sa dobre pripravíme a verím ,že ho zvládneme.

Auto: Tomáš Cehlár

Foto: Dominika Sitiarikova