Baník Kalinovo – FK SNV, 0 : 1 (0:1) -Po troch kolách máme na účte v tabuľke plný bodový zisk. Pri rozlosovaní jesennej časti novej sezóny bol plán získať min. 5 bodov z 9-tich, takže sme začali nad očakávania. Posledný zápas sme odohrali prvý krát s mužstvom zo stredného Slovenska. Vyhrali sme v Kalinove. Gól strelil v prvom polčase naša nová posila, Miloš Kozela, ktorý týmto zaznamenal aj svoj prvý gól v drese FK SNV.

Ako je spokojní s prevedenou hrou tréner Branislav Ondáš: „Aj tento zápas ukázal, že súťaž je vyrovnaná. Podali sme zodpovedný výkon, nedostali sme gól čo je dôležité. Trocha má mrzia nevyužité príležitosti, ktorých nebolo málo a v závere sme mohli byť potrestaní, lebo súpera vychytal v čistej príležitosti brankár Hamrák. Zápas sme mohli rozhodnúť už skôr, tak to bolo do záverečného hvizdu veľmi nervózne. Zaknihovali sme si, ale ďalšie víťazstvo na súperovom ihrisku, ktoré bolo si myslím zaslúžené.

V stredu nás čaká ďalšie kolo pohára po ktorom to už bude zaujímavé. Bude vaša príprava v niečom špecifická?
Chlapci si potrebujú oddýchnuť a zregenerovať, lebo už v stredu máme na programe dôležité ďalšie kolo Slovnaft cupu. Verím, že únava zo zápasu pominie a my sa dobre pripravíme na súpera, ktorý tento ročník odštartoval skvelo a zatiaľ 3x zvíťazil.

Najbližšie kolo hráme doma s MFK Snina, 27.8.222 o 16:30. Vidíme sa na štadióne.

Autor: Tomáš Cehlár