V nedeľu sme vycestovali do Rimavskej Soboty. Zápas to bol náročný, no chalani ho zvládli a odniesli sme si zaslúžené 3 body. Prinášame Vám rozhovor hlavným trénerom, Branislavom Ondášom:

Dnes to bol zápas prvého s tretím mužstvom z tabuľky pričom Rimavská mala šnúru 4 výhier v rade. Videli sme od začiatku rýchle tempo, ktoré ale naši chlapci zvládli na jednotku a preto skončil prvý polčas remízou?

Očakávali sme ťažký zápas, obe mužstvá sa v posledných zápasoch ukazovali vo veľmi dobrom svetle. Myslím ale, že na súpera sme boli dobre pripravení, vedeli sme o ich silných stránkach a v značnej miere sme ich v zápase dokázali eliminovať. Počas 1.polčasu sme boli aktívnejším mužstvom a mali sme bližšie ku gólu ako domáci, ale niektoré výborne rozbehnuté akcie sme nedotiahli do úspešného zakončenia.

V druhom polčase sme boli aktívnejší a zdá sa, že Kikou gól bol logickou odmenou?

Druhý polčas bol podľa mňa vyrovnanejší, no my sme boli nebezpečnejšie mužstvo. Vyustením toho bol krásny gól Slebodníka. Do konca zápasu sa súper snažil o vyrovnanie a mal aj niekoľko nebezpečných štandardných situácií, ktoré sme ale zodpovedne ustáli a keďže sme žiadnu brejkovú situáciu nevyužili na poisťovací gól, tak sa už výsledok nezmenil.

Záver bol nervózny, no po dnešku máme najlepšiu obranu v lige čo sa inkasovaných gólov týka. Takže asi spokojnosť?

Vždy keď je rozdiel len jednogólový, tak je tam nervozita a napätie do úplného záveru. Zmeniť to môže jedna vydarená strela či drobné zaváhanie v defenzíve. Samozrejme, že čisté konto teší, je to dobrá vizitka pre obrannú hru celého mužstva.

Ťažký záver jesennej časti ukončíme budúcu sobotu doma s Vranovom, ako vidíš naše šance?

Máme z viacerých zdrojov, že Vranov hrá naozaj výborne a nie je to náhoda, že je tak vysoko. V príprave na zápas urobíme maximum preto aby sme posledný jesenný zápas doma zvládli. Už teraz vieme, že budeme potrebovať kvalitný, obetavý a hlavne kolektívny výkon ak chceme byť v zápase úspešný.

Autor: Tomáš Cehlár