Po týždni vám opäť prinášam článok z obľúbenej rubriky Jeden na jedného. Tentokrát sa pred náš mikrofón postavil obranca Matej Kunzo.

Vo poslednom víkendovom zápase mužstvo vyhralo 1:4 nad Popradom. Výsledok znie jednoznačne. Aký bol však priebeh ?

Priebeh zápasu bol v našej réžií . Súpera sme nepustili viac-menej do ničoho. Vypracovali sme si viac šancí škoda len, že sme premenili len štyri z nich. Bolo to jednak derby a pre Poprad aj prvý ligový zápas toho roku. Nevedeli sme, čo môžeme od súpera čakať. Podľa môjho názoru sme Popradčanov predčili, jednak silovo, a aj kondične. Škoda inkasovaného gólu, ale tak výsledok je taký, aký sme chceli.

Nasledujúci víkend hráme s Kalinovom v domácom prostredí ? Čo môžeme od súpera očakávať ?

V sobotu hráme s Kalinovom, od súpera môžeme očakávať ťažký zápas na pomerne ťažkom teréne. Súper má nových skúsených hráčov, ktorí určite mužstvu pomôžu a oživia to . My sa však musíme pozerať a hlavne sústrediť na svoj výkon. Proti nám sa každý motivuje, no v hlavách sme dobre nastavení. Musíme si ísť za svojim cieľom krok po kroku.

Si krajný obranca, no hráš pomerne ofenzívne. Vyhovuje ti táto rola ?

Ofenzívne poňatie môjho postu mi vyhovuje. Som tak nastavený od mládežníckych kategórií. Môj post je pravý obranca takže viem, čo odo mňa tréner vyžaduje. Nie stále sa to podarí plniť, ale robím všetko pre to, aby to tak bolo.

Na začiatku jarnej časti máte len dvanásť inkasovaných gólov. čomu to pripisuješ ?

Pripisoval by som to celému mužstvu. Častokrát závisí obranná činnosť od celého mužstva To je myslím si, dobré nastavené po mentálnej stránke. Pomáhame si jeden druhému . v obrane sme celkom zohratí. Bojujeme jeden za druhého, mame sa radi.