Po upršanom týždni nám vyšlo počasie, vďaka čomu sme sa tešili ozaj početnej návštevnosti fanúšikov futbalu. Bol to zápas jari, zápas sezóny. Na domácom trávniku sme privítali Lipany, ktoré sú v tabuľke na druhom mieste a sú taktiež ašpirantom na postup do II. ligy. My sme tento priamy súboj zvládli na výbornú a po kvalitnom výkone sme vyhrali 3:0. Prinášame Vám pohľad nášho trénera Branislava Ondáša.

Tak zápas Jari je za nami a to a s úžasným výsledkom. V kabíne musí vládnuť veľká spokojnosť.

Zvládli sme dôležitý zápas, urobili sme veľký krok k nášmu cieľu. Výsledok je presvedčivý, ale zaslúžený. Boli sme aktívnejším mužstvom, veľmi zodpovedne sme bránili a súpera sme nepustili do vyložených príležitostí. Naopak my sme mali niekoľko nebezpečných situácií, kde sme mohli streliť aj ďalšie góly.

V prvom polčase padli dva rýchle góly. bolo po nich rozhodnuté?

Samozrejme, že tieto góly nám veľmi pomohli a dali značnú výhodu do ďalšieho priebehu zápasu. Ale nemyslím, že po nich už bolo rozhodnuté. Kľúčová bola koncentrácia a kolektívny výkon mužstva.

Oba góly strelili naše opory, vcelku symbolické, no cely tím hral dobre, zodpovedne.

Myslím, že nie je dôležité kto strelil naše góly. Presadili sa naši najskúsenejší hráči, Zeko aj Marek sú lídrami na ihrisku aj v kabíne a dnes to potvrdili za čo sme veľmi radi.

Vyšlo počasie, prišlo veľa ľudí. Aké boli pocity pred taou veľkou diváckou kulisou? Vnímali túto podporu aj hráči?


Som rád, že si konečne našli ľudia cestu na náš štadión vo väčšom počte, takáto kulisa veľmi potešila a hráčov hnala 90 minút za vytúženým víťazstvom. Chlapci by si takúto podporu za posledné dve sezóny určite zaslúžili aj častejšie. Hráme v druhej sezóne o špicu, tlak na mužstvo je veľký. Klobúk dole pred hráčmi, lebo nieje jednoduché ísť do každého zápasu s tým, že nesmieš zaváhať. Za tie dva roky sme odohrali 60 zápasov a v každom jednom z nich sa zaváhanie rovnalo takmer pokazeniu celej sezóny.